Welkom bij Herman Jacobs Design

Herman Jacobs Design B.V. is al meer dan vijfentwintig jaar actief in ontwerp, inrichting en realisatie van interieurs.

Wij zijn in staat uw wensen en eisen voor uw werkomgeving te vertalen in een ruimte voor leven en werken, zoals u niet eerder hebt ervaren. Met andere woorden: een inspirerende werkomgeving waarin u en uw medewerkers beter presteren. Luisteren naar u en inleving in uw dagelijkse werkervaringen zijn voor ons de basis om het ontwerp voor uw praktijk aan u voor te leggen. Routing en stilering zorgen voor een evenwicht tussen werkplezier en logistiek in uw dagelijks werk. Daarin ligt onze kracht. Jarenlange samenwerking in een team van specialisten zorgt vervolgens voor een efficiënte en effectieve realisatie van het ontwerp. Dat gaat van aanvragen van vergunningen tot aan coördinatie van de uitvoerders. Kortom, als Herman Jacobs werkt aan het interieur van uw kantoor, winkel, tandartspraktijk of woonruimte, heeft u geen omkijken naar de voortgang.

Het zal u wel duidelijk zijn, Herman Jacobs Design gaat niet over één nacht ijs. De jarenlange ervaring in het toepassen van creativiteit in werk- en woonomgeving heeft gezorgd voor een vlijmscherpe analyse van mogelijkheden en wenselijkheden op het gebied van interieurontwerp. Van het interieur van een tandartspraktijk, of winkel tot de inrichting van een kantoor of (bijzondere) woning. Tijdens een eerste afspraak tast de ontwerper uw wensen af. In die fase komen de eerste contouren van het wensenpakket naar voren. Dat wordt vertaald in een eerste schetsontwerp. Bij wederzijdse tevredenheid volgen de uitwerking en het opstellen van het pakket van eisen en de definitieve ontwerpkeuze. Het volledige pakket wordt in één hand gegeven: kleur- en materiaalkeuze, aanschaf en aanpassing van inventaris, de bouwkundige voorzieningen, kortom de totale realisatie en begeleiding/coördinatie berust bij Herman Jacobs Design. Een hele geruststelling als u uw handen al vol hebt aan uw eigen tandartspraktijk, winkel, kantoor of woning.

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...